ReperQtEix

ReperQteix és una agrupació de persones de totes les edats, amb caràcter inclusiu, del barri o de barris propers que es reuneixen setmanalment per fer música a través d’instruments de percussió.

El grup neix l’octubre de 2016 (en el marc de les festes del barri de l’Esquerra de l’Eixample) gràcies a un taller de percussió organitzat per la colla de diables del barri (Esquerra Infernal) que va aconseguir reunir a certes persones que van decidir tirar endavant el projecte i per la festa major del 2017 van realitzar la seva primera actuació.

El grup estable està obert a qualsevol persona que vulgui aprendre. Actualment està compost per unes 10 persones fixes (pre COVID-19) i preveu créixer a mesura que es realitzin actuacions.

L’any 2017 es van comprar tambors gràcies a subvencions rebudes per part de Casals de Joves de Catalunya i de la colla de diables l’Esquerra Infernal. La temàtica del grup és principalment la percussió, apropant-la als esdeveniments del barri i a qualsevol persona que la vulgui tocar. Realitzem activitats de dinamització, participant en rues, correfocs o diades de tot tipus.

Cultura i lleure