Fundació Mescladís

Migrar és un dret

Mescladís és un projecte social i sense afany de lucre que neix a Barcelona en l’any 2005. És un espai de sensibilització en temes relacionats amb la immigració, la diversitat i la sostenibilitat, amb la cuina com eina de trobada intercultural i la restauració com activitat econòmica d’inclusió sociolaboral.

Mescladís combina activitats educatives i culturals, que propicien l’enriquiment mutu i la integració ciutadana, amb iniciatives d’economia solidària que a més de promoure la inserció social i laboral, busquen la sostenibilitat econòmica del projecte. Defensa una cultura empresarial responsable, compromesa i sostenible. Com a organització proposem un esperit solidari amb el destí de la nostra comunitat i dels nostres treballadors, creant una ocupació que dignifica i promou el desenvolupament personal.

El nostre objectiu és posar en marxa projectes que generin ocupació de qualitat, promovent la igualtat d’oportunitats i paritat d’ingressos entre homes/dones i ciutadans natius/immigrants alhora que generem amb les nostres pròpies activitats econòmiques els pressupostos necessaris per desenvolupar i posar en marxa els nostres programes socials.

Habitatge i altres drets socials